Karnibahar tursusunu kardesim Necla yapti, bir hafta Ankara'da kaldim kardesim ne pisirse fotograf makinasi elimde hemen resmini cektim, gercekten cok lezzetli yemek yapiyor, mutfakta cok iyi, ellerine saglik canim Necla.
Bir kiloluk kavanoz icin
Bir tane karnibahar
Bir bas sarimsak
Bir cay bardagi sirke
Birkac sap maydanoz
Bir yemek kasigi dolusu tursu tuzu
Bir su bardagi su
Karnibaharlari haslayin, suzun, sogutun, sarimsaklari soyun dograyin, kavanoza bir sira karnibahardan yerlestirin, arasina sarimsak dokun, bir sira daha yerlestirin ,sarimsak dokun, boylece kavanozu doldurun, uzerine maydanozu koyun, sirkeyi kavanozun dibine dokun, suda tuzu eritin, kavanozu bu suyla doldurun, agzini kapatin, birhafta veya ongun sonra tursunuz hazir.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder