4 Nisan 2009 Cumartesi

Yogurtlu biber


Yarim kilo etli biber

Iki tane domates

Uc dis sarimsak

Yarim cay bardagi zeytinyagi

Yarim su bardagi yogurt

Etli biberleri ayiklayin yikayin, uzerine domatesleri rendeleyin ,sarimsaklari dograyin ,zeytinyagini koyun, kisik ateste onbes yirmi dakika pisirin ,ocaktan alip sogumaya birakin, soguduktan sonra yogurdu karistirin, bunu kizartarakta yapabilirsiniz, ama o zaman kolestrol deposu olur .

Afiyet olsun.

2 yorum:

  1. Naso.
    Siten gercekten harika olmus.
    Turklerin Yemek kulturunun cok zengin oldugunu sizin sayeniz de ogrenmis bulunuyoruz. Bu site gurbette okuyan cocuklarimiz icin aranan Yemek Yapma sitesi olacagina gonulden inaniyorum.
    Elinize Saglik.
    Gazi

    YanıtlaSil
  2. Naso Hanım Selamlar,

    Mutfağınız gerçekten çok zengin görünüyor. Bu güzel yemek tariflerine ara vermeden devam etmenizi bekliyoruz.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil