
Iki tane domates
Uc dis sarimsak
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Yarim su bardagi yogurt
Etli biberleri ayiklayin yikayin, uzerine domatesleri rendeleyin ,sarimsaklari dograyin ,zeytinyagini koyun, kisik ateste onbes yirmi dakika pisirin ,ocaktan alip sogumaya birakin, soguduktan sonra yogurdu karistirin, bunu kizartarakta yapabilirsiniz, ama o zaman kolestrol deposu olur .
Afiyet olsun.
Naso.
YanıtlaSilSiten gercekten harika olmus.
Turklerin Yemek kulturunun cok zengin oldugunu sizin sayeniz de ogrenmis bulunuyoruz. Bu site gurbette okuyan cocuklarimiz icin aranan Yemek Yapma sitesi olacagina gonulden inaniyorum.
Elinize Saglik.
Gazi
Naso Hanım Selamlar,
YanıtlaSilMutfağınız gerçekten çok zengin görünüyor. Bu güzel yemek tariflerine ara vermeden devam etmenizi bekliyoruz.
Teşekkürler.