Bir su bardagi pilavlik bulgur
Bir iri domates
Bir tatli kasigi domates salcasi
Bir tatli kasigi tuz
Bir cay kasigi pul biber
Bir kalip tereyegin (250gr) Ucte biri
Bir su bardagi kaynamis su
Pilav tenceresine yagi koyun,domatesi yikayip kabugunu soyup icine dograyin,salcayi,tuzu,biberide ekleyip,ocagi yakin bunlari biraz pisirin,sonra bulguruda ekleyip,iki cevirin,kaynamis bir bardak suyu koyup, bir karistirin, agzini kapatin pilav suyunu cekene kadar pisirin,altini kapatinca biraz dinlendirin,pilaviniz hazir.
Et yemekleriyle guzel oluyor.
Afiyet olsun.
helal olsun hanımefendi yaptıkca yapıyorum yapıncada yiyorum
YanıtlaSilPilav okadar hoşuma gittikiteprikler hanımefendi yaptıkca yapıyor yaptıkcada yiyoruz ve aile dostlarıma anlatıyorum
saygılarımla çupra