
Bir su bardagi kurufasulye
Bir tane kurusogan
Iki dis sarimsak
Bir tatli kasigi domates salcasi
Bir tatli kasigi biber salcasi
Bir tatli kasigi tuz
Bir cay kasigi pulbiber
Bir tane iri domates
Uc yemek kasigi zeytinyagi
Birbucuk su bardagi su
Fasulyeyi bol suyla bir tasim kaynatin, altini kapatin, soguyunca suzun, yikayin beklesin.
Kusbasi eti duduklu tencereye alin, uzerine sogan ve sarimsagi dograyin, zeytinyagini ekleyin, kavurmaya baslayin, kavururken, salcalari, tuzu ve pulbiberi katin kavurmaya devam edin, domatesi yikayin soyun, etin uzerine dograyin, karistirin, hazirladiginiz fasulyeyi uzerine dokun, bir iki dakika kavurun, birbucuk su bardagi suyu ekleyin, tencerenin agzini kapatin, duduklu tencerede 20 dakika pisirmeniz yeterli, sicak servis yapin.
Afiyet olsun.
Bu yemek 6 kisilik.
adsiz dediki.
YanıtlaSilKuru fasulye iste boyle bir sey.
Damagimda tadi kaldi inanin.
adsiz