Iki paket petibor biskuvi
Bir kilo sut
Uc yemek kasigi un
Uc yemek kasigi nisasta
Bir su bardagi tozseker
Bir yemek kasigi tereyag
Bir kilogram cilek
Bir paket vanilyali pudink
Sutu, unu, tozseker ve nasastayi, karistirarak pisirin, ocaktan alin, bir yemek kasigi tereyagini icine atin, mikserle iyice cirpin.
Dikdortgen borcama bir sira biskuvi dizin, uzerine hazirladiginiz muhallebiyi dokun, muhallebinin uzerine bir kat daha biskuvi dizin.
Cilekleri yikayin, ayiklayin, rondodan gecirin, bir paket vanilyali pudinkle, uzerindeki tarife gore pisirin, borcamdaki muhallebili biskuvilerin uzerine dokun, pastaniz hazir, buzdolabinda sogutun, soguk servis yapin.
Afiyet olsun.
Bu tarif komsum Iclal'e ait, bu pastadan bende tattim, gercekten cok lezzetliydi, ellerine saglik komsum.
iclal nasocuğum yarınki masamızı kim resmedecek hadi artık dön .öptüm.
YanıtlaSil