Kirkbes tane petibor biskuvi
Bir yemek kasigi dolusu tereyag
Ucbucuk su bardagi sut
Iki yumurta
Uc corba kasigi un
Bir corba kasigi bugday nisastasi
Iki cay bardagi toz seker
Bir paket vanilya
Yarim paket labne light
Bir paket jole
Bir kilogram meyve
Petiborleri toz haline getirin, bir yemek kasigi tereyagla kavurun, altin rengini alinca, borcama yayip uzerini bastirin.
Sutu, yumurtalari, unu, nisastayi, seker ve vanilyayi derin bir tencerede karistirarak pisirin puding kivaminda, yarim paket labne peynirini katip karistirin, sicak sicak borcama yaydiginiz biskuvilerin uzerine dokun.
Bir kilogram meyveyi yikayin, puding sicakken pudingin uzerine dizin, bir paket joleyi uzerindeki tarife gore hazirlayip, en uste de onu dokun, biraz oda sicakliginda sogutup, buzdolabina koyun, soguduktan sonra dilimleyip servis yapin,
Afiyet olsun.
Bu pastanin hazirlanisi ve tarifi ablamin gelini Rezzan'a ait, super olmus cok guzel bir tat, Rezzan'cigim seni kutluyorum, oyum sana yuz uzerinden yuz.
Bloguma renk kattigin icin sana cok tesekkur ederim, baska guzel tariflerini bekliyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder