5 Nisan 2009 Pazar

Mantar Kavurmasi



Yarim kilo kultur mantari

Bir ortaboy sogan

Iki tane renkli biber

Bir tane domates

Uc yemek kasigi zeytinyagi

Tuz biraz pul biber

Yagi tencereye koyun sogani ince ince kiyin biberleri ince dograyin domatesi kabugunu soyup kup kup dograyin tuzu pul biberide ekleyin mantarlarida cok guzel yikayin uzerine dokun agzini kapatip altini kisin kisik ateste suyunu cekinceye kadar pisirin altini kapatip biraz dinlendirince servis tabagina alin mantarlar minik olursa daha guzel olur.
Afiyet olsun.

1 yorum:

  1. Naso Hanim,

    Sozun bittigi yer...Mantar, domates ve soganin bu kadar ahenk icinde bulustugu bir tarif olamaz...

    Sayenizde yemek yapmak hem kolay hem de zevkli bir is haline geldi...

    Saygilar,

    AMA

    YanıtlaSil