22 Nisan 2009 Çarşamba

Bes cayina biskuvi (Tuzlu)




Iki su bardagi un

Bir adet yumurta

Bir cay bardagi zeytinyagi

Bir cay bardagi rendelenmis kasar

Bir cay bardagi rendelenmis beyaz peynir

Bir cay kasigi kirmizi toz biber

Bir cay kasigi tuz

Iki yemek kasigi yogurt

Hamur yogurma kabinizi alin,butun malzemeyi icine dokup guzelce yogurun.

Hamuru acabileceginiz bir masaya alin,once beze yapin,elinizin yardimiyla biraz inceltin ,sonra bir merdane yardimiyla yarim santim kalinliginda acin,kare kare kesin,yaglanmis firin tepsisine dizin,200 derece isitilmis firinda,pembelesinceye kadar pisirin,firindan cikarin,biskuviler hazir,biraz soguyunca servis tabagina alip servis yapin.

Yarasin afiyet seker olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder